Der er intet kikset over kondomer

For dig, som går rigtig meget op i mode og livsstil, så er det helt sikkert vigtigt, at hele dit liv emmer af æstetik. Det er således ikke kun med hensyn til tøj og tilbehør, men også med hensyn til hvad du omgiver dig selv med og hvilke produkter du bruger i din dagligdag. Er man stilbevidst vil man nemlig gerne have det bedste af det bedste, og det er der intet galt i. Tværtimod er de lidt dyrere og lidt mere lækre ting i et flot design oftest også de bedste, og de er derfor bedre investeringer og bedre valg.

Tendensen til at gå op i godt design og aktuel mode kan dog blive problematisk, når den driver dig til at fravælge nogle af de lidt mere vigtige og lidt mere basale ting, som typisk er lidt mere usexede at se på og anvende. Kondomer kan være et af de fravalg, som den stilbevidste kan finde på at tage. Kondomer er en af de mest populære, almindelige og brugte former for beskyttelse. Dette kan netop være en af grundene til, at man måske dropper dem. For at trække den lille, firkantede pakke i det glittede papir frem, kan nemt ødelægge illusionen om det perfekt indrettede hjem eller det perfekt stilede liv.

Kondomer kan også være avancerede

Men det er faktisk en helt fejlagtig holdning til kondomer, når man anser dem som kedelige eller banale. Tænk bare på alle de ting, som kondomer hjælper os med! Tænk på hvor fantastisk det er, at man med et kondom kan undgå seksuelt overførte sygdomme og graviditet på samme tid. Det er der meget få former for beskyttelse, der formår. Kondomer er heller ikke særlig ensformige, hvis bare man tør at udforske markedet og mulighederne en smule. Gør du det, så vil du tværtimod finde ud af, at kondomer kan være næsten uendeligt varierede.

Kondomdesignet har nemlig udviklet sig meget, siden de første af slagsen kom på markedet. Nu er man nået så langt, at kondomerne ikke kun længere tjener en praktisk funktion. De kan faktisk også have en direkte optimerende effekt på sexlivet – og det er der da stil over! Kondomer kan for eksempel være en del af sjove sexlege, de kan skabe mere følelse og mere nydelse, eller de kan være så tynde og diskrete, at man næste ikke opdager, at man bruger det.

Slip for den pinlige tur ned i kiosken

Når du er kommet dig over fordommene omkring kondomer, så er der dog stadig et andet aspekt, som forhindrer mange i at investere i denne form for beskyttelse. Nemlig selve det, at skulle købe dem. Det kan være rent ud sagt frygtindgydende for mange at skulle tage turen ned i kiosken eller supermarkedet og lægge kondomerne på disken. Det er der heldigvis råd for, for nu findes der efterhånden mange hjemmesider, hvor du kan købe kondomer online. Her er udvalget ofte også større, end det i din lokale brugs.