Moderne familiemor

Blomster

diverse andre ting på dagsordenen. Vi prøver alle sammen at følge med, at være moderne og smarte, og samtidig holde styr på alle vores aftaler.

Hvordan når jeg mest muligt? Hvordan udnytter jeg tiden optimalt? Hvis jeg nu lige sætter risen til at simre, mens jeg sætter vasketøjet over, så kan jeg lige nå at tjekke Instagram-kommentarerne, inden risene skal sættes over. Vi kender det alle sammen. Man prøver at nå mest muligt på én gang, så man ikke går glip af noget. Vi vil jo gerne følge med.

De fleste af os synes, at det er mange ting at holde styr på, og nogle gange kan det godt være svært både at være familiemor og smart og moderne på samme tid. Her får du et par gode råd til, hvordan du er frisk og med på moden, samtidig med at du får lidt kvalitetstid med dig selv.

Bullet journal som ophængskalender

De fleste kender efterhånden den smarte bullet journal-kalender, hvor man selv designer dens udseende. Du kan for eksempel lave et skema over en enkelt uge ad gangen, hvor der er god plads til at skrive dagens gøremål.

Du kan også lave individuelle skemaer til de forskellige ting, du gerne vil nå. Eksempelvis er der mange, der laver en sektion til den ugentlige madplan, hvor man kan skrive de forskellige retter på de enkelte dage og også lave plads til at skrive indkøbslisten.

Ofte finder man kalenderen som en bog, du kan have med dig rundt. Noget smart du kan gøre, hvis du skal holde styr på mange ting, er, at du kan printe papirer med de kendte bullets, eller skabeloner du finder online, for at lave den som en ophængskalender. På den måde kan hele familien følge med.

Bullet journal-kalenderen er en smart og moderne måde at holde styr på dine planer på. Den bliver rigtig flot, når du bruger tid på selv at designe den. Den er perfekt til Instagram-opslag, og du får lidt kvalitetstid med dig selv, samtidig med at du holder styr på dine planer.

Smart med gellacknegle

Vi nyder alle at bruge lidt tid på os selv, og vi nyder også at se lidt moderne ud. Med lidt gellack kommer du til at se smart ud, og teknisk set kan du også spare lidt tid. Gellacken holder lidt længere end den normale neglelak, så du skal ikke skifte den lige så ofte. Du kan finde den her: https://gellacknegle.dk/.